Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Marinovaný pangas s omáčkou mornay)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie10 808 kJ /
2 583 kcal
Bílkoviny199,69 g
– z toho živočišné bílkoviny193,94 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,75 g
Tuky164,85 g
– nasycené68,88 g
– nenasycené90,19 g
–– mononenasycené70,92 g
–– polynenasycené19,27 g
––– omega 31,72 g
Vláknina1,50 g
Cholesterol 1,08 g
Sodík 1,79 g
Sůl5,37 g
Sacharidy74,45 g
– cukry32,52 g
––– laktóza29,12 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 filety 4 filety pangase Pangas filet 800 g
1 lžíce 1 lžíce citrónové šťávy Šťáva z citrónu 15 ml
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
2 lžíce 2 lžíce worcesteru (nebo Maggi) Worcestrová omáčka 30 ml
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
nasekaná petrželka Petržel nať čerstvá
Solamyl Bramborový škrob
40 g 40 g másla Máslo kravské 40 g
50 g 50 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 50 g
300 ml 300 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 300 ml
200 ml 200 ml smetany Smetana kravská sladká 12% 200 ml
2 2 žloutky Vaječný žloutek 46 g
100 g 100 g tvrdého sýra Sýr kravský tvrdý 30% 100 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
špetka špetka muškátového oříšku Muškátový oříšek

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.