Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Babiččiny vdolky II)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie11 534 kJ /
2 757 kcal
Bílkoviny77,16 g
– z toho živočišné bílkoviny24,16 g
– z toho rostlinné bílkoviny53,00 g
Tuky23,27 g
– nasycené6,64 g
– nenasycené10,38 g
–– mononenasycené6,90 g
–– polynenasycené3,48 g
––– omega 30,09 g
Vláknina18,30 g
Cholesterol 530 mg
Sodík 298 mg
Sůl0,62 g
Sacharidy550,50 g
– cukry171,30 g
––– laktóza9,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 500 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
6 lžiček 6 lžiček cukru Cukr bílý 30 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
20 g 20 g droždí Droždí pekařské lisované 20 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
200 200 mléka Mléko kravské polotučné 1,5%
3 3 vařené brambory (malé) Brambor zimní 150 g
olej (smažení) Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.