Nutriční hodnoty (Babiččiny vdolky II)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 11 534 kJ / 2 757 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 77,16 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 24,16 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 53,00 g |
Tuky | 23,27 g |
– nasycené | 6,64 g |
– nenasycené | 10,38 g |
–– mononenasycené | 6,90 g |
–– polynenasycené | 3,48 g |
––– omega 3 | 0,09 g |
Vláknina | 18,30 g |
Cholesterol | 530 mg |
Sodík | 298 mg |
Sůl | 0,62 g |
Sacharidy | 550,50 g |
– cukry | 171,30 g |
––– laktóza | 9,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
6 lžiček 6 lžiček cukru | Cukr bílý | 30 g |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
20 g 20 g droždí | Droždí pekařské lisované | 20 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
200 200 mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
3 3 vařené brambory (malé) | Brambor zimní | 150 g |
olej (smažení) | Olej řepkový |