Nutriční hodnoty (Vícesýrová polévka s brokolicí a mletým masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 779 kJ / 425 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,18 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 20,35 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,84 g |
Tuky | 21,36 g |
– nasycené | 9,86 g |
– nenasycené | 8,64 g |
–– mononenasycené | 6,59 g |
–– polynenasycené | 2,05 g |
––– omega 3 | 0,13 g |
Vláknina | 14,98 g |
Cholesterol | 301 mg |
Sodík | 2,13 g |
Sůl | 5,37 g |
Sacharidy | 22,53 g |
– cukry | 8,27 g |
––– laktóza | 0,67 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
1/2 1/2 sýra Hermelínu | Hermelín | 50 g |
1 1 sýr veselá kráva smetanová | Sýr tavený | |
kousek kousek strouhaného eidamu | Sýr kravský tvrdý 30% | |
2 2 vrchovaté lžíce mletého masa | Vepřový ořez | |
1/3 1/3 brokolice | Brokolice čerstvá | 166.6666716337204 g |
strouhanka (podle hustoty kterou chceme) | Strouhanka pšeničná | |
plátek plátek másla | Máslo kravské | |
1 lžička 1 lžička vegety | Kořenící směs sypká | 5 g |
1 lžička 1 lžička curry | Kari | 5 g |
1 kostka 1 kostka zeleninového bujonu | Bujón zeleninový | 10 g |
sůl | Sůl mořská | |
na špičku nože na špičku nože muškátový květ | Muškát květ sušený | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |