Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Marinovaný pórek)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 071 kJ /
1 929 kcal
Bílkoviny54,52 g
– z toho živočišné bílkoviny8,82 g
– z toho rostlinné bílkoviny45,70 g
Tuky116,96 g
– nasycené20,74 g
– nenasycené83,90 g
–– mononenasycené38,20 g
–– polynenasycené45,70 g
––– omega 38,62 g
Vláknina48,00 g
Cholesterol 310 mg
Sodík 469 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy140,61 g
– cukry61,21 g
––– laktóza0,16 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1,5 kg 1,5 kg pórku Pórek čerstvý 1500 g
1 lžíce 1 lžíce octa Ocet lihový 15 ml
sůl Sůl mořská
2 lžíce 2 lžíce rostlinného oleje Olej řepkový 40 ml
70 g 70 g nadrobno nakrájených jader vlašských ořechů nebo stejné množství či část lískových oříšků Vlašské ořechy 70 g
20 g 20 g másla nebo rostlinného tuku Máslo kravské 20 g
1 lžíce 1 lžíce kari koření Kari 15 g
1 1 natvrdo uvařené vejce Vejce slepičí 70 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.