Nutriční hodnoty (Marinovaný pórek)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 071 kJ / 1 929 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 54,52 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,82 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 45,70 g |
Tuky | 116,96 g |
– nasycené | 20,74 g |
– nenasycené | 83,90 g |
–– mononenasycené | 38,20 g |
–– polynenasycené | 45,70 g |
––– omega 3 | 8,62 g |
Vláknina | 48,00 g |
Cholesterol | 310 mg |
Sodík | 469 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 140,61 g |
– cukry | 61,21 g |
––– laktóza | 0,16 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1,5 kg 1,5 kg pórku | Pórek čerstvý | 1500 g |
1 lžíce 1 lžíce octa | Ocet lihový | 15 ml |
sůl | Sůl mořská | |
2 lžíce 2 lžíce rostlinného oleje | Olej řepkový | 40 ml |
70 g 70 g nadrobno nakrájených jader vlašských ořechů nebo stejné množství či část lískových oříšků | Vlašské ořechy | 70 g |
20 g 20 g másla nebo rostlinného tuku | Máslo kravské | 20 g |
1 lžíce 1 lžíce kari koření | Kari | 15 g |
1 1 natvrdo uvařené vejce | Vejce slepičí | 70 g |