Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dort číslo 3, jiná varianta)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 12

Energie8 883 kJ /
2 123 kcal
Bílkoviny18,40 g
– z toho živočišné bílkoviny18,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky171,50 g
– nasycené111,00 g
– nenasycené58,20 g
–– mononenasycené54,00 g
–– polynenasycené4,20 g
––– omega 30,65 g
Vláknina0,75 g
Cholesterol 540 mg
Sodík 204 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy126,10 g
– cukry126,10 g
––– laktóza26,10 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
korpus (dole v poznámce)
marmeláda Marmeláda jahodová
kompotované jahody malé Jahody zavařené
500 ml 500 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 500 ml
2 2 x smetanovo-vanilkový puding Puding v prášku
3 lžíce 3 lžíce cukru Cukr bílý 75 g
200 g 200 g másla Máslo kravské 200 g
moučkový cukr Cukr bílý
malé kompotované broskve Broskev zavařená
250 ml 250 ml šťávy z kompotu Šťáva z kompotu 250 ml
pomerančový džus Džus pomerančový
cukr Cukr bílý
puding vanilkový podle potřeby Puding v prášku
cukrářské zdobení Cukrářské zdobení
potravinářská barva zelená E154 - Hněď FK ( CI potravinářská hněď 1 )

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.