Nutriční hodnoty (Dort číslo 3, jiná varianta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 12
Energie | 8 883 kJ / 2 123 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 18,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 171,50 g |
– nasycené | 111,00 g |
– nenasycené | 58,20 g |
–– mononenasycené | 54,00 g |
–– polynenasycené | 4,20 g |
––– omega 3 | 0,65 g |
Vláknina | 0,75 g |
Cholesterol | 540 mg |
Sodík | 204 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 126,10 g |
– cukry | 126,10 g |
––– laktóza | 26,10 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
korpus (dole v poznámce) | ||
marmeláda | Marmeláda jahodová | |
kompotované jahody malé | Jahody zavařené | |
500 ml 500 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
2 2 x smetanovo-vanilkový puding | Puding v prášku | |
3 lžíce 3 lžíce cukru | Cukr bílý | 75 g |
200 g 200 g másla | Máslo kravské | 200 g |
moučkový cukr | Cukr bílý | |
malé kompotované broskve | Broskev zavařená | |
250 ml 250 ml šťávy z kompotu | Šťáva z kompotu | 250 ml |
pomerančový džus | Džus pomerančový | |
cukr | Cukr bílý | |
puding vanilkový podle potřeby | Puding v prášku | |
cukrářské zdobení | Cukrářské zdobení | |
potravinářská barva zelená | E154 - Hněď FK ( CI potravinářská hněď 1 ) |