Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Paštika z jater a bůčku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie13 267 kJ /
3 171 kcal
Bílkoviny296,88 g
– z toho živočišné bílkoviny296,88 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky201,96 g
– nasycené49,22 g
– nenasycené101,80 g
–– mononenasycené80,65 g
–– polynenasycené21,15 g
––– omega 30,95 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 4,22 g
Sodík 5,62 g
Sůl13,74 g
Sacharidy41,45 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg vepřových jater Játra vepřová 1000 g
1/2 kg 1/2 kg uzeného bůčku Vepřový bok uzený 500 g
3-4 3-4 vejce Vejce slepičí 245 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.