Nutriční hodnoty (Paštika z jater a bůčku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 13 267 kJ / 3 171 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 296,88 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 296,88 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 201,96 g |
– nasycené | 49,22 g |
– nenasycené | 101,80 g |
–– mononenasycené | 80,65 g |
–– polynenasycené | 21,15 g |
––– omega 3 | 0,95 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 4,22 g |
Sodík | 5,62 g |
Sůl | 13,74 g |
Sacharidy | 41,45 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg vepřových jater | Játra vepřová | 1000 g |
1/2 kg 1/2 kg uzeného bůčku | Vepřový bok uzený | 500 g |
3-4 3-4 vejce | Vejce slepičí | 245 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý |