Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pudinkové řezy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie17 388 kJ /
4 156 kcal
Bílkoviny74,24 g
– z toho živočišné bílkoviny36,24 g
– z toho rostlinné bílkoviny38,00 g
Tuky240,78 g
– nasycené27,98 g
– nenasycené196,52 g
–– mononenasycené139,06 g
–– polynenasycené57,46 g
––– omega 316,71 g
Vláknina18,80 g
Cholesterol 795 mg
Sodík 427 mg
Sůl0,93 g
Sacharidy413,60 g
– cukry216,90 g
––– laktóza14,70 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 vejce (nebo 5 žloutků) Vejce slepičí 210 g
190 g 190 g cukru Cukr bílý 190 g
1 1 vanilkový cukr (není nutný) Cukr vanilkový
200 ml 200 ml oleje Olej řepkový 200 ml
100 ml 100 ml vlažné vody nebo mléka Voda 100 ml
200 g 200 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 200 g
60 g 60 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 60 g
1 1 kypřící prášek do pečiva Kypřící prášek
2 lžíce 2 lžíce kakaa Kakao prášek 50 g
čokoláda Čokoláda mléčná 30%
1 1 pudink dle potřeby Puding v prášku
300 ml 300 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 300 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.