Nutriční hodnoty (3 v 1 (uzené, brambory, zelí))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 26 047 kJ / 6 225 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 266,90 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 225,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 41,90 g |
Tuky | 454,16 g |
– nasycené | 113,38 g |
– nenasycené | 235,77 g |
–– mononenasycené | 189,46 g |
–– polynenasycené | 46,31 g |
––– omega 3 | 1,90 g |
Vláknina | 67,30 g |
Cholesterol | 675 mg |
Sodík | 1,16 g |
Sůl | 1,35 g |
Sacharidy | 238,70 g |
– cukry | 56,18 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 větší cibule | Cibule čerstvá | 280 g |
1 kg 1 kg hlávkového zelí | Zelí bílé čerstvé | 1000 g |
4,5 kg 4,5 kg uzených vepřových žeber | Vepřová žebra | 4500 g |
1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
1 lžice 1 lžice sladké mleté papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
3 lžice 3 lžice rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 45 g |
kmín | Kmín | |
olej | Olej řepkový |