Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (3 v 1 (uzené, brambory, zelí))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie26 047 kJ /
6 225 kcal
Bílkoviny266,90 g
– z toho živočišné bílkoviny225,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny41,90 g
Tuky454,16 g
– nasycené113,38 g
– nenasycené235,77 g
–– mononenasycené189,46 g
–– polynenasycené46,31 g
––– omega 31,90 g
Vláknina67,30 g
Cholesterol 675 mg
Sodík 1,16 g
Sůl1,35 g
Sacharidy238,70 g
– cukry56,18 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 větší cibule Cibule čerstvá 280 g
1 kg 1 kg hlávkového zelí Zelí bílé čerstvé 1000 g
4,5 kg 4,5 kg uzených vepřových žeber Vepřová žebra 4500 g
1 kg 1 kg brambor Brambor zimní 1000 g
1 lžice 1 lžice sladké mleté papriky Paprika červená sušená 10 g
3 lžice 3 lžice rajčatového protlaku Protlak rajčatový 45 g
kmín Kmín
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.