Nutriční hodnoty (Čokoládovo-rybízové řezy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 26 692 kJ / 6 380 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 117,63 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 53,83 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 63,80 g |
| Tuky | 435,96 g |
| – nasycené | 182,94 g |
| – nenasycené | 209,90 g |
| –– mononenasycené | 107,09 g |
| –– polynenasycené | 102,81 g |
| ––– omega 3 | 16,11 g |
| Vláknina | 54,20 g |
| Cholesterol | 2,19 g |
| Sodík | 1,00 g |
| Sůl | 4,14 g |
| Sacharidy | 469,25 g |
| – cukry | 324,45 g |
| ––– laktóza | 2,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
| 250 g 250 g másla | Máslo kravské | 250 g |
| 150 g 150 g třtinového cukru | Cukr třtinový | 150 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 100 g 100 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 100 g |
| 3 3 zarovnané lžičky prášku do pečiva | Kypřící prášek | 36 g |
| 200 g 200 g hrubě mletých ořechů (nebo mandlí) | Vlašské ořechy mleté | 200 g |
| 200 g 200 g hořké čokolády (nebo na vaření) | Čokoláda hořká 40% | 200 g |
| 300 g 300 g rybízu (nebo jiné kyselejší ovoce) | Rybíz červený čerstvý | 300 g |
| 3/4 l 3/4 l šťávy ze zavařeniny (nebo džusu stejného, jako ovoce) | Marmeláda meruňková | |
| 2 2 malinové pudinkové prášky | Puding v prášku | |
| voda | Voda | |
| cukr (podle chuti) | Cukr bílý | |
| 2 2 šlehačky Rama Cremefine na šlehání | Rostlinná šlehačka | |
| 2 lžíce 2 lžíce tmavého kakaa | Kakao prášek | 50 g |
| 1 lžíce 1 lžíce moučkového cukru | Cukr bílý | 25 g |