Nutriční hodnoty (Vepřové plátky v alobalu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 004 kJ / 240 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,08 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 16,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,08 g |
Tuky | 3,85 g |
– nasycené | 1,18 g |
– nenasycené | 2,47 g |
–– mononenasycené | 1,19 g |
–– polynenasycené | 1,29 g |
––– omega 3 | 0,09 g |
Vláknina | 7,80 g |
Cholesterol | 58 mg |
Sodík | 695 mg |
Sůl | 1,60 g |
Sacharidy | 30,33 g |
– cukry | 23,83 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 plátky 4 plátky vepřové kýty | Vepřová kýta | |
sójová omáčka | Sójová omáčka Tamari | |
1 1 pórek | Pórek čerstvý | |
2 2 hrušky | Hruška čerstvá | 260 g |
4 plátky 4 plátky šunky | Šunka vepřová vařená | 80 g |
sůl | Sůl mořská | |
4 lžíce 4 lžíce vody | Voda | 72 ml |
olej (na potření alobalu) | Olej řepkový |