Nutriční hodnoty (Krůtí prsa pečená vcelku se sušenými rajčaty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 805 kJ / 2 582 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 263,65 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 237,75 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 25,90 g |
Tuky | 100,71 g |
– nasycené | 46,14 g |
– nenasycené | 51,81 g |
–– mononenasycené | 40,94 g |
–– polynenasycené | 10,87 g |
––– omega 3 | 2,08 g |
Vláknina | 77,85 g |
Cholesterol | 570 mg |
Sodík | 3,67 g |
Sůl | 8,70 g |
Sacharidy | 78,78 g |
– cukry | 32,75 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1000 g 1000 g krůtích prsou v celku | Krůta prsa bez kůže | 1000 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletá červená paprika sladká | Paprika červená sušená | |
mletý černý pepř | Pepř černý mletý | |
100 g 100 g uzené slaniny | Špek | 100 g |
3 řapíky 3 řapíky celeru | Celer bulva čerstvá | 1500 g |
150 g 150 g mrkve | Mrkev čerstvá | 150 g |
3-4 3-4 sušené rajčata | Dužina červeného rajčete sušená | |
100 g 100 g cibule | Cibule čerstvá | 100 g |
olej | Olej řepkový | |
voda | Voda | |
250 ml 250 ml kuřecího vývaru /slepačí bujon z kocky | Vývar kuřecí | 250 ml |
250 ml 250 ml kvalitného suchého bieleho vína - použila som Rizling vlašský | Víno bílé suché | 250 ml |
1 PL 1 PL solamylu | Bramborový škrob | 15 g |