Nutriční hodnoty (Pastitsio)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 738 kJ / 3 522 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 172,38 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 130,90 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 41,48 g |
Tuky | 174,43 g |
– nasycené | 89,66 g |
– nenasycené | 73,84 g |
–– mononenasycené | 56,90 g |
–– polynenasycené | 16,94 g |
––– omega 3 | 2,87 g |
Vláknina | 18,25 g |
Cholesterol | 826 mg |
Sodík | 5,72 g |
Sůl | 14,75 g |
Sacharidy | 292,06 g |
– cukry | 45,63 g |
––– laktóza | 17,82 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g mletého masa mix | Vepřová plec | 300 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
100 g 100 g rajčat | Rajče červené čerstvé | 100 g |
200 g 200 g Eidamu | Sýr kravský tvrdý 30% | 200 g |
150 ml 150 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 150 ml |
300 g 300 g makarónů | Těstoviny pšeničné | 300 g |
100 ml 100 ml bílého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
150 ml 150 ml rajského protlaku | Protlak rajčatový | 150 g |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
strouhanka | Strouhanka pšeničná | |
4 lžíce 4 lžíce másla | Máslo kravské | 40 g |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
pepř | Pepř černý | |
skořice | Skořice ceylonská | |
100 ml 100 ml bujónu | Bujón hovězí | 100 g |
sůl | Sůl mořská |