Nutriční hodnoty (Pečené ryby)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 734 kJ / 414 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 90,63 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 90,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,63 g |
Tuky | 2,86 g |
– nasycené | 0,54 g |
– nenasycené | 1,56 g |
–– mononenasycené | 0,51 g |
–– polynenasycené | 1,05 g |
––– omega 3 | 0,52 g |
Vláknina | 2,07 g |
Cholesterol | 300 mg |
Sodík | 334 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 5,49 g |
– cukry | 1,26 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 kg 1/2 kg ryby (mražené) | Treska filet | 500 g |
1/2 1/2 Citrónu | Citrón čerstvý | 45 g |
máslo | Máslo kravské | |
Kmín | Kmín | |
Provensálské koření | Provensálské koření | |
sůl | Sůl mořská |