Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečené ryby)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 734 kJ /
414 kcal
Bílkoviny90,63 g
– z toho živočišné bílkoviny90,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,63 g
Tuky2,86 g
– nasycené0,54 g
– nenasycené1,56 g
–– mononenasycené0,51 g
–– polynenasycené1,05 g
––– omega 30,52 g
Vláknina2,07 g
Cholesterol 300 mg
Sodík 334 mg
Sůl0,80 g
Sacharidy5,49 g
– cukry1,26 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 kg 1/2 kg ryby (mražené) Treska filet 500 g
1/2 1/2 Citrónu Citrón čerstvý 45 g
máslo Máslo kravské
Kmín Kmín
Provensálské koření Provensálské koření
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.