Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Italská mortadella)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie16 922 kJ /
4 044 kcal
Bílkoviny191,32 g
– z toho živočišné bílkoviny188,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,92 g
Tuky356,37 g
– nasycené89,38 g
– nenasycené191,59 g
–– mononenasycené157,03 g
–– polynenasycené34,57 g
––– omega 31,50 g
Vláknina6,70 g
Cholesterol 1,76 g
Sodík 6,44 g
Sůl15,30 g
Sacharidy15,77 g
– cukry1,77 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1000 g 1000 g bůčku bez kosti a kůže Vepřový bok 1000 g
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g
3 stroužků 3 stroužků lisovaného česneku Česnek čerstvý 21 g
1 lžička 1 lžička mletého černého koření Pepř černý mletý
1 lžička 1 lžička mořské soli Sůl mořská 5 g
1 lžíce 1 lžíce vegety Kořenící směs sypká 15 g
1 lžička 1 lžička mleté sladké papriky Paprika červená sušená 1 g
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje Olej olivový 11 ml
100 g 100 g pokrájených olív Olivy čerstvé zralé 100 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.