Nutriční hodnoty (Italská mortadella)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 922 kJ / 4 044 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 191,32 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 188,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,92 g |
Tuky | 356,37 g |
– nasycené | 89,38 g |
– nenasycené | 191,59 g |
–– mononenasycené | 157,03 g |
–– polynenasycené | 34,57 g |
––– omega 3 | 1,50 g |
Vláknina | 6,70 g |
Cholesterol | 1,76 g |
Sodík | 6,44 g |
Sůl | 15,30 g |
Sacharidy | 15,77 g |
– cukry | 1,77 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1000 g 1000 g bůčku bez kosti a kůže | Vepřový bok | 1000 g |
5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
3 stroužků 3 stroužků lisovaného česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
1 lžička 1 lžička mletého černého koření | Pepř černý mletý | |
1 lžička 1 lžička mořské soli | Sůl mořská | 5 g |
1 lžíce 1 lžíce vegety | Kořenící směs sypká | 15 g |
1 lžička 1 lžička mleté sladké papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
100 g 100 g pokrájených olív | Olivy čerstvé zralé | 100 g |