Nutriční hodnoty (Pikantní vepřové kostky v zelí - bielej hlávkovej kapuste)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 715 kJ / 888 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 113,08 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 99,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 13,58 g |
Tuky | 23,12 g |
– nasycené | 5,67 g |
– nenasycené | 11,60 g |
–– mononenasycené | 9,40 g |
–– polynenasycené | 2,20 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 20,55 g |
Cholesterol | 325 mg |
Sodík | 377 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 47,80 g |
– cukry | 32,45 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g bílého hlávkového zelí | Zelí bílé čerstvé | 600 g |
500 g 500 g (vysokého)vepřového plecka | Vepřová plec | 500 g |
250 ml 250 ml rajčatové šťávy nebo rajský protlak (PL) naředěný vodou | Šťáva z rajčete | 250 ml |
sůl | Sůl mořská | |
1-2 1-2 pokrájené chilli papričky | Chilli paprička čerstvá | |
2 2 polévkové lžíce sladké mleté červené papriky | Paprika červená sušená | |
kmín | Kmín | |
olej | Olej řepkový | |
voda | Voda | |
1 1 veľká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |