Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pikantní vepřové kostky v zelí - bielej hlávkovej kapuste)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 715 kJ /
888 kcal
Bílkoviny113,08 g
– z toho živočišné bílkoviny99,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny13,58 g
Tuky23,12 g
– nasycené5,67 g
– nenasycené11,60 g
–– mononenasycené9,40 g
–– polynenasycené2,20 g
––– omega 30,10 g
Vláknina20,55 g
Cholesterol 325 mg
Sodík 377 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy47,80 g
– cukry32,45 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g bílého hlávkového zelí Zelí bílé čerstvé 600 g
500 g 500 g (vysokého)vepřového plecka Vepřová plec 500 g
250 ml 250 ml rajčatové šťávy nebo rajský protlak (PL) naředěný vodou Šťáva z rajčete 250 ml
sůl Sůl mořská
1-2 1-2 pokrájené chilli papričky Chilli paprička čerstvá
2 2 polévkové lžíce sladké mleté červené papriky Paprika červená sušená
kmín Kmín
olej Olej řepkový
voda Voda
1 1 veľká cibule Cibule čerstvá 70 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.