Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polévka od srdce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie580 kJ /
139 kcal
Bílkoviny5,95 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,95 g
Tuky1,11 g
– nasycené0,31 g
– nenasycené0,71 g
–– mononenasycené0,20 g
–– polynenasycené0,51 g
––– omega 30,00 g
Vláknina18,78 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 295 mg
Sůl0,64 g
Sacharidy18,42 g
– cukry9,85 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 1/2 hovězího srdce Srdce hovězí
1 1 menší cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 lahůdková cibulka Cibulka jarní čerstvá
1 1 větší mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1/2 1/2 celeru Celer bulva čerstvá 270 g
1 1 kořenová petržel Petržel kořenová čerstvá
4 kuličky 4 kuličky pepře Pepř černý
1/2 1/2 Masoxu Bujón hovězí
sůl Sůl mořská
špetka špetka šafránu (nemusí být) Šafrán sušený
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
petrželka Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.