Nutriční hodnoty (Židovská vejce - "Ajer leiber cibeles")
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 3 007 kJ / 719 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 35,02 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,96 g |
Tuky | 55,78 g |
– nasycené | 16,99 g |
– nenasycené | 29,71 g |
–– mononenasycené | 23,56 g |
–– polynenasycené | 6,16 g |
––– omega 3 | 0,14 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 1,07 g |
Sodík | 417 mg |
Sůl | 0,84 g |
Sacharidy | 15,40 g |
– cukry | 8,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vejce (uvařená natvrdo) | Vejce slepičí | 280 g |
2 2 velké cibule (nakrájené na drobno) | Cibule čerstvá | 140 g |
1 1 kuřecí játra | Játra kuřecí | |
2 PL 2 PL husího sádla | Sádlo husí | 30 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |