Nutriční hodnoty ("Prešporský šmírkás" - brynzová pomazánka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 269 kJ / 2 693 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 54,72 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 53,42 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,30 g |
Tuky | 268,73 g |
– nasycené | 171,73 g |
– nenasycené | 91,97 g |
–– mononenasycené | 83,48 g |
–– polynenasycené | 8,48 g |
––– omega 3 | 2,00 g |
Vláknina | 1,60 g |
Cholesterol | 765 mg |
Sodík | 2,23 g |
Sůl | 5,83 g |
Sacharidy | 13,17 g |
– cukry | 12,17 g |
––– laktóza | 6,17 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g brynzy | Brynza | 250 g |
250 g 250 g másla | Máslo kravské | 250 g |
1 PL 1 PL sladké červené mleté papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
sůl | Sůl mořská | |
kmín | Kmín | |
hořčice | Hořčice plnotučná | |
1 konzerva 1 konzerva sardelových oček ev. sardelová pasta | Ančovičky v oleji | |
1 svazek 1 svazek jarní cibulky, 50 ml piva (mimo Pilsner Urquell - pomazánka by zhořkla) | Pivo světlé 12ᵒ |