Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty ("Prešporský šmírkás" - brynzová pomazánka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie11 269 kJ /
2 693 kcal
Bílkoviny54,72 g
– z toho živočišné bílkoviny53,42 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,30 g
Tuky268,73 g
– nasycené171,73 g
– nenasycené91,97 g
–– mononenasycené83,48 g
–– polynenasycené8,48 g
––– omega 32,00 g
Vláknina1,60 g
Cholesterol 765 mg
Sodík 2,23 g
Sůl5,83 g
Sacharidy13,17 g
– cukry12,17 g
––– laktóza6,17 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g brynzy Brynza 250 g
250 g 250 g másla Máslo kravské 250 g
1 PL 1 PL sladké červené mleté papriky Paprika červená sušená 10 g
sůl Sůl mořská
kmín Kmín
hořčice Hořčice plnotučná
1 konzerva 1 konzerva sardelových oček ev. sardelová pasta Ančovičky v oleji
1 svazek 1 svazek jarní cibulky, 50 ml piva (mimo Pilsner Urquell - pomazánka by zhořkla) Pivo světlé 12ᵒ

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.