Nutriční hodnoty (Perník)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 13 727 kJ / 3 281 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 65,91 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,35 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 39,56 g |
Tuky | 90,52 g |
– nasycené | 49,27 g |
– nenasycené | 34,75 g |
–– mononenasycené | 28,33 g |
–– polynenasycené | 6,43 g |
––– omega 3 | 0,54 g |
Vláknina | 23,00 g |
Cholesterol | 712 mg |
Sodík | 321 mg |
Sůl | 0,67 g |
Sacharidy | 539,15 g |
– cukry | 348,67 g |
––– laktóza | 12,81 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/4 litru 1/4 litru mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
1 hrst 1 hrst rozinek | Rozinky | 50 g |
200 g 200 g cukru krupice | Cukr bílý | 200 g |
250 g 250 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
2 lžíce 2 lžíce kakaa | Kakao prášek | 50 g |
1 sáček 1 sáček prášku do perníku | Kypřící prášek do perníku bez fosfátů | |
70 g 70 g másla | Máslo kravské | 70 g |
3 lžíce 3 lžíce medu | Med nepasterovaný | 108 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |