Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty ("Korhely leves"- opilecká polévka - vyprošťovák)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie7 372 kJ /
1 762 kcal
Bílkoviny88,81 g
– z toho živočišné bílkoviny70,43 g
– z toho rostlinné bílkoviny18,38 g
Tuky114,00 g
– nasycené41,75 g
– nenasycené66,74 g
–– mononenasycené46,76 g
–– polynenasycené19,98 g
––– omega 34,06 g
Vláknina30,00 g
Cholesterol 395 mg
Sodík 7,51 g
Sůl18,13 g
Sacharidy85,23 g
– cukry36,53 g
––– laktóza3,13 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g kyselého zelí Zelí bílé kvašené 500 g
200 g 200 g pikantní klobásy (uzená, maďarského typu) Klobása 200 g
200 g 200 g uzeného masa (krkovice) Vepřová plec uzená 200 g
125 ml 125 ml sladké smetany 33% Smetana kravská sladká 35% 125 ml
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 velký stroužek česneku Česnek čerstvý 70 g
kmín Kmín
pepř celý Pepř černý
nové koření Nové koření
pepř mletý Pepř černý mletý
3 3 bobkové listy Bobkový list sušený
1 lžíce 1 lžíce mleté červené papriky sladké Paprika červená sušená 10 g
2 lžičky 2 lžičky mleté červené papriky pálivé Paprika pálivá 12 g
2 lžíce 2 lžíce mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
4 lžíce 4 lžíce oleje Olej řepkový 44 ml
voda Voda
krystalový cukr Cukr bílý
ocet Ocet lihový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.