Nutriční hodnoty (Sýrové krokety II.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 401 kJ / 1 530 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 53,36 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 36,00 g |
Tuky | 17,92 g |
– nasycené | 4,04 g |
– nenasycené | 8,00 g |
–– mononenasycené | 5,80 g |
–– polynenasycené | 2,20 g |
––– omega 3 | 0,14 g |
Vláknina | 23,60 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 251 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 277,00 g |
– cukry | 12,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
800 g 800 g brambor (uvařených ve slupce) | Brambor zimní | 800 g |
200 g 200 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 200 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
sůl | Sůl mořská | |
30% Eidam | Sýr kravský tvrdý 30% | |
Niva nebo Hermelín | Niva 50% t. v s. |