Nutriční hodnoty (Medová kachna s jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
Energie | 4 471 kJ / 1 069 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,11 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,11 g |
Tuky | 4,44 g |
– nasycené | 1,19 g |
– nenasycené | 2,56 g |
–– mononenasycené | 0,98 g |
–– polynenasycené | 1,58 g |
––– omega 3 | 0,26 g |
Vláknina | 27,93 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 14,45 g |
Sůl | 36,00 g |
Sacharidy | 213,48 g |
– cukry | 187,60 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 kachna o váze alespoň 2 kg | Kachna | |
4-5 lžiček 4-5 lžiček soli | Sůl mořská | 36 g |
1 lžička 1 lžička sušeného tymiánu | Tymián sušený | 5 g |
4-5 4-5 kyselejších jablek | Jablko čerstvé | 675 g |
50 g 50 g sušených švestek | Švestky sušené | 50 g |
2-3 lžičky 2-3 lžičky kmínu | Kmín | 12.5 g |
vývar na podlití (dle potřeby) | Vývar masový | |
3-4 lžíce 3-4 lžíce medu | Med nepasterovaný | 126 g |
150 ml 150 ml červeného vína | Víno červené suché | 150 ml |
osmažené bylinky na ozdobu | Petržel nať čerstvá |