Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Medová kachna s jablky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie4 471 kJ /
1 069 kcal
Bílkoviny6,11 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,11 g
Tuky4,44 g
– nasycené1,19 g
– nenasycené2,56 g
–– mononenasycené0,98 g
–– polynenasycené1,58 g
––– omega 30,26 g
Vláknina27,93 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 14,45 g
Sůl36,00 g
Sacharidy213,48 g
– cukry187,60 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 kachna o váze alespoň 2 kg Kachna
4-5 lžiček 4-5 lžiček soli Sůl mořská 36 g
1 lžička 1 lžička sušeného tymiánu Tymián sušený 5 g
4-5 4-5 kyselejších jablek Jablko čerstvé 675 g
50 g 50 g sušených švestek Švestky sušené 50 g
2-3 lžičky 2-3 lžičky kmínu Kmín 12.5 g
vývar na podlití (dle potřeby) Vývar masový
3-4 lžíce 3-4 lžíce medu Med nepasterovaný 126 g
150 ml 150 ml červeného vína Víno červené suché 150 ml
osmažené bylinky na ozdobu Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.