Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bylinková játra s červenou řepou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 074 kJ /
974 kcal
Bílkoviny93,49 g
– z toho živočišné bílkoviny87,30 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,19 g
Tuky13,52 g
– nasycené2,49 g
– nenasycené5,99 g
–– mononenasycené3,49 g
–– polynenasycené2,50 g
––– omega 30,09 g
Vláknina9,73 g
Cholesterol 1,39 g
Sodík 558 mg
Sůl1,55 g
Sacharidy68,58 g
– cukry23,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
450 g 450 g vepřová játra Játra vepřová 450 g
200 g 200 g červená řepa (3 malé bulky) Červená řepa čerstvá 200 g
10 dkg 10 dkg čerstvý zázvor (asi 10 x 8 cm) Zázvor čerstvý 100 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
bazalka Bazalka čerstvá
libeček Libeček čerstvý
černý pepř Pepř černý
mletý zázvor Zázvor sušený mletý
2 dcl 2 dcl zeleninový vývar Vývar zeleninový 200 ml
3 dcl 3 dcl červené víno na podlití Víno červené suché 300 ml
tuk na smažení Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.