Nutriční hodnoty (Bylinková játra s červenou řepou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 074 kJ / 974 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 93,49 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 87,30 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,19 g |
Tuky | 13,52 g |
– nasycené | 2,49 g |
– nenasycené | 5,99 g |
–– mononenasycené | 3,49 g |
–– polynenasycené | 2,50 g |
––– omega 3 | 0,09 g |
Vláknina | 9,73 g |
Cholesterol | 1,39 g |
Sodík | 558 mg |
Sůl | 1,55 g |
Sacharidy | 68,58 g |
– cukry | 23,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
450 g 450 g vepřová játra | Játra vepřová | 450 g |
200 g 200 g červená řepa (3 malé bulky) | Červená řepa čerstvá | 200 g |
10 dkg 10 dkg čerstvý zázvor (asi 10 x 8 cm) | Zázvor čerstvý | 100 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
bazalka | Bazalka čerstvá | |
libeček | Libeček čerstvý | |
černý pepř | Pepř černý | |
mletý zázvor | Zázvor sušený mletý | |
2 dcl 2 dcl zeleninový vývar | Vývar zeleninový | 200 ml |
3 dcl 3 dcl červené víno na podlití | Víno červené suché | 300 ml |
tuk na smažení | Olej řepkový |