Nutriční hodnoty (Bůčkové kostky v marinádě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 874 kJ / 1 882 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 74,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 72,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,10 g |
Tuky | 170,86 g |
– nasycené | 40,25 g |
– nenasycené | 98,03 g |
–– mononenasycené | 77,81 g |
–– polynenasycené | 20,22 g |
––– omega 3 | 2,45 g |
Vláknina | 0,50 g |
Cholesterol | 230 mg |
Sodík | 5,51 g |
Sůl | 14,20 g |
Sacharidy | 11,20 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 kg 1/2 kg prorostlého bůčku bez kosti | Vepřový bok | 500 g |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
2 lžíce 2 lžíce sojové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 30 ml |
2 lžíce 2 lžíce worcestrové omáčky | Worcestrová omáčka | 30 ml |
1 lžička 1 lžička mletého zázvoru | Zázvor sušený mletý | 5 g |
hrst hrst Václavek | Václavka čerstvá |