Nutriční hodnoty (Vánoční bramborový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
Energie | 7 120 kJ / 1 702 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 43,96 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 43,96 g |
Tuky | 2,74 g |
– nasycené | 0,19 g |
– nenasycené | 0,39 g |
–– mononenasycené | 0,10 g |
–– polynenasycené | 0,30 g |
––– omega 3 | 0,20 g |
Vláknina | 58,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 291 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 348,60 g |
– cukry | 36,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 kg 2 kg uvařených brambor ve slupce | Brambor zimní | 2000 g |
1 sklenička 1 sklenička nakrájené mrkve s hráškem (sterilované) | Mrkev čerstvá | 200 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
okurky | Okurka salátová čerstvá | |
lák z okurek | Nálev z okurek | |
tatarská omáčka | Tatarská omáčka | |
majonéza | Majonéza | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
hořčice | Hořčice plnotučná |