Nutriční hodnoty (Tykvový salát s křenem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 028 kJ / 963 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 48,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 40,32 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,68 g |
Tuky | 58,27 g |
– nasycené | 22,35 g |
– nenasycené | 25,10 g |
–– mononenasycené | 20,39 g |
–– polynenasycené | 4,71 g |
––– omega 3 | 0,61 g |
Vláknina | 20,34 g |
Cholesterol | 1,11 g |
Sodík | 734 mg |
Sůl | 1,49 g |
Sacharidy | 53,60 g |
– cukry | 22,64 g |
––– laktóza | 7,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g tykve máslové | Dýně čerstvá | 500 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
4 4 vejce na tvrdo | Vejce slepičí | 280 g |
200 ml 200 ml kysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |
sůl | Sůl mořská | |
černý pepř | Pepř černý | |
1 lžíce 1 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
1 lžíce 1 lžíce křenu (nebo podle chuti) | Křen čerstvý | 15 g |