Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tykvový salát s křenem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 028 kJ /
963 kcal
Bílkoviny48,00 g
– z toho živočišné bílkoviny40,32 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,68 g
Tuky58,27 g
– nasycené22,35 g
– nenasycené25,10 g
–– mononenasycené20,39 g
–– polynenasycené4,71 g
––– omega 30,61 g
Vláknina20,34 g
Cholesterol 1,11 g
Sodík 734 mg
Sůl1,49 g
Sacharidy53,60 g
– cukry22,64 g
––– laktóza7,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g tykve máslové Dýně čerstvá 500 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
4 4 vejce na tvrdo Vejce slepičí 280 g
200 ml 200 ml kysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 200 ml
sůl Sůl mořská
černý pepř Pepř černý
1 lžíce 1 lžíce hořčice Hořčice plnotučná 15 g
1 lžíce 1 lžíce křenu (nebo podle chuti) Křen čerstvý 15 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.