Nutriční hodnoty (Kuřecí roláda s bílým vínem a holandskou náplní)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 290 kJ / 1 742 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 82,69 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 77,25 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,44 g |
Tuky | 112,44 g |
– nasycené | 36,90 g |
– nenasycené | 55,84 g |
–– mononenasycené | 45,92 g |
–– polynenasycené | 9,92 g |
––– omega 3 | 0,49 g |
Vláknina | 9,15 g |
Cholesterol | 228 mg |
Sodík | 1,70 g |
Sůl | 4,05 g |
Sacharidy | 50,50 g |
– cukry | 20,90 g |
––– laktóza | 9,75 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g mletého bůčku | Vepřový bok | 300 g |
150 g 150 g sýru eidam | Sýr kravský tvrdý 30% | 150 g |
anglická slanina plátky plátky - nemusí být | Anglická slanina | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř bílý mletý | Pepř bílý | |
3 dl 3 dl bílého vína suchého | Víno bílé suché | 300 ml |
hrst hrst zelené petrželky krájené | Petržel nať čerstvá | |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
lžíce lžíce másla | Máslo kravské | |
2 2 malá strouhnutí muškátového oříšku | Muškátový oříšek | |
vývar (voda) na podlití | Vývar hovězí | |
2-3 lžíce 2-3 lžíce hladké mouky na zahuštění | Mouka pšeničná hladká | 25 g |