Nutriční hodnoty (Čoko-vanilkový dort podkova)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 20
Energie | 20 041 kJ / 4 790 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 85,82 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 40,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 45,62 g |
Tuky | 136,77 g |
– nasycené | 23,37 g |
– nenasycené | 92,00 g |
–– mononenasycené | 65,96 g |
–– polynenasycené | 26,04 g |
––– omega 3 | 5,65 g |
Vláknina | 15,18 g |
Cholesterol | 2,13 g |
Sodík | 176 mg |
Sůl | 0,45 g |
Sacharidy | 796,36 g |
– cukry | 477,63 g |
––– laktóza | 4,90 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
(Dortový korpus středně velká podkova:) | ||
440 g 440 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 440 g |
3 lžičky 3 lžičky kakaa | Kakao prášek | 9 g |
440 g 440 g krupicového cukru | Cukr bílý | 440 g |
10 10 vajec (bílky zvlášť, žloutky zvlášť) | Vaječný žloutek | 230 g |
6 lžic 6 lžic oleje | Olej řepkový | 66 ml |
5 lžiček 5 lžiček vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 25 g |
1/2 1/2 kypřícího prášku | Kypřící prášek | |
100 ml 100 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
vanilkový pudink | Puding v prášku | |
cukr krupice | Cukr bílý | |
cukr moučka | Cukr bílý | |
máslo | Máslo kravské | |
kandované třešně | Třešně kandované | |
nutella | Pomazánka z lískových ořechů | |
čokoláda | Čokoláda mléčná 30% | |
kakao | Kakao prášek | |
stříbrné perly | Margarín | |
kokos | Kokos strouhaný | |
čokoláda tmavá | Čokoláda mléčná 30% | |
čokoláda bílá | Čokoláda mléčná 25% | |
vlašské ořechy nasekané na drobno | Vlašské ořechy |