Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Čoko-vanilkový dort podkova)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 20

Energie20 041 kJ /
4 790 kcal
Bílkoviny85,82 g
– z toho živočišné bílkoviny40,20 g
– z toho rostlinné bílkoviny45,62 g
Tuky136,77 g
– nasycené23,37 g
– nenasycené92,00 g
–– mononenasycené65,96 g
–– polynenasycené26,04 g
––– omega 35,65 g
Vláknina15,18 g
Cholesterol 2,13 g
Sodík 176 mg
Sůl0,45 g
Sacharidy796,36 g
– cukry477,63 g
––– laktóza4,90 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
(Dortový korpus středně velká podkova:)
440 g 440 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 440 g
3 lžičky 3 lžičky kakaa Kakao prášek 9 g
440 g 440 g krupicového cukru Cukr bílý 440 g
10 10 vajec (bílky zvlášť, žloutky zvlášť) Vaječný žloutek 230 g
6 lžic 6 lžic oleje Olej řepkový 66 ml
5 lžiček 5 lžiček vanilkového cukru Cukr vanilkový 25 g
1/2 1/2 kypřícího prášku Kypřící prášek
100 ml 100 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 100 ml
vanilkový pudink Puding v prášku
cukr krupice Cukr bílý
cukr moučka Cukr bílý
máslo Máslo kravské
kandované třešně Třešně kandované
nutella Pomazánka z lískových ořechů
čokoláda Čokoláda mléčná 30%
kakao Kakao prášek
stříbrné perly Margarín
kokos Kokos strouhaný
čokoláda tmavá Čokoláda mléčná 30%
čokoláda bílá Čokoláda mléčná 25%
vlašské ořechy nasekané na drobno Vlašské ořechy

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.