Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové kostky v jemné zeleninové omáčce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 819 kJ /
1 391 kcal
Bílkoviny140,18 g
– z toho živočišné bílkoviny135,55 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,63 g
Tuky70,33 g
– nasycené30,28 g
– nenasycené33,75 g
–– mononenasycené26,49 g
–– polynenasycené7,26 g
––– omega 30,85 g
Vláknina12,93 g
Cholesterol 306 mg
Sodík 1,24 g
Sůl2,83 g
Sacharidy44,01 g
– cukry30,25 g
––– laktóza4,75 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g vepřového masa Vepřová kýta 600 g
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
2-3 2-3 mrkve Mrkev čerstvá 125 g
1 1 petrželový kořen Petržel kořenová čerstvá
100 g 100 g celeru Celer bulva čerstvá 100 g
125 ml 125 ml 33% sladké smetany Smetana kravská sladká 12% 125 ml
1000 ml 1000 ml domácího kuřecího vývaru Vývar kuřecí 1000 ml
1 PL 1 PL plnotučné hořčice Hořčice plnotučná 15 g
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
5 kuliček 5 kuliček celého nového koření Nové koření
4 kuličky 4 kuličky jalovce Jalovec sušený
10 kuliček 10 kuliček celého pepře Pepř černý
šťáva z 1/2 citronu Šťáva z citrónu
1 PL 1 PL krystalového cukru Cukr bílý 15 g
30 g 30 g uzené slaniny Špek 30 g
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.