Nutriční hodnoty (Vepřové kostky v jemné zeleninové omáčce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 819 kJ / 1 391 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 140,18 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 135,55 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,63 g |
Tuky | 70,33 g |
– nasycené | 30,28 g |
– nenasycené | 33,75 g |
–– mononenasycené | 26,49 g |
–– polynenasycené | 7,26 g |
––– omega 3 | 0,85 g |
Vláknina | 12,93 g |
Cholesterol | 306 mg |
Sodík | 1,24 g |
Sůl | 2,83 g |
Sacharidy | 44,01 g |
– cukry | 30,25 g |
––– laktóza | 4,75 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g vepřového masa | Vepřová kýta | 600 g |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2-3 2-3 mrkve | Mrkev čerstvá | 125 g |
1 1 petrželový kořen | Petržel kořenová čerstvá | |
100 g 100 g celeru | Celer bulva čerstvá | 100 g |
125 ml 125 ml 33% sladké smetany | Smetana kravská sladká 12% | 125 ml |
1000 ml 1000 ml domácího kuřecího vývaru | Vývar kuřecí | 1000 ml |
1 PL 1 PL plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
5 kuliček 5 kuliček celého nového koření | Nové koření | |
4 kuličky 4 kuličky jalovce | Jalovec sušený | |
10 kuliček 10 kuliček celého pepře | Pepř černý | |
šťáva z 1/2 citronu | Šťáva z citrónu | |
1 PL 1 PL krystalového cukru | Cukr bílý | 15 g |
30 g 30 g uzené slaniny | Špek | 30 g |
olej | Olej řepkový |