Nutriční hodnoty (Zapečená brokolice s brambory, salámem a sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 751 kJ / 2 092 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 152,15 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 126,64 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 25,51 g |
Tuky | 120,45 g |
– nasycené | 63,77 g |
– nenasycené | 48,57 g |
–– mononenasycené | 29,13 g |
–– polynenasycené | 19,44 g |
––– omega 3 | 0,23 g |
Vláknina | 29,00 g |
Cholesterol | 1,07 g |
Sodík | 8,28 g |
Sůl | 20,28 g |
Sacharidy | 86,45 g |
– cukry | 47,05 g |
––– laktóza | 32,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
50 dkg 50 dkg brokolice | Brokolice čerstvá | 500 g |
30 dkg 30 dkg uzeniny (já jsem měla paprikový poličan) | Párek vepřový | 300 g |
20 dkg 20 dkg tvrdého sýru (já jsem měla Goudu) | Sýr kravský tvrdý 30% | 200 g |
2 2 velké brambory | Brambor zimní | 100 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
4 dcl 4 dcl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 400 ml |
1 PL 1 PL Podravky nebo jiného polévkového koření | Kořenící směs sypká | 15 g |
trochu trochu soli | Sůl mořská | |
pepře | Pepř černý | |
drceného kmínu | Kmín mletý | |
oregana | Oregano sušené | |
libečku | Libeček čerstvý | |
trochu trochu sádla na osmažení cibule a vymazání pekáčku | Cibule čerstvá | |
strouhanka na vysypání pekáčku | Strouhanka pšeničná |