Nutriční hodnoty (Vepřové s jablky na hořčici)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 084 kJ / 259 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,85 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,33 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,52 g |
Tuky | 5,42 g |
– nasycené | 1,77 g |
– nenasycené | 3,36 g |
–– mononenasycené | 1,69 g |
–– polynenasycené | 1,67 g |
––– omega 3 | 0,27 g |
Vláknina | 13,48 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 309 mg |
Sůl | 0,72 g |
Sacharidy | 42,14 g |
– cukry | 32,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 vepřové kotlety | Vepřová kotleta s kostí | |
2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 lžička 1 lžička tymiánu | Tymián sušený | 5 g |
200 ml 200 ml hovězího vývaru | Vývar hovězí | 200 ml |
2 lžičky 2 lžičky Dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 12 g |
olivový olej | Olej olivový | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |