Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové s jablky na hořčici)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie1 084 kJ /
259 kcal
Bílkoviny4,85 g
– z toho živočišné bílkoviny1,33 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,52 g
Tuky5,42 g
– nasycené1,77 g
– nenasycené3,36 g
–– mononenasycené1,69 g
–– polynenasycené1,67 g
––– omega 30,27 g
Vláknina13,48 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 309 mg
Sůl0,72 g
Sacharidy42,14 g
– cukry32,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 vepřové kotlety Vepřová kotleta s kostí
2 2 jablka Jablko čerstvé 300 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 lžička 1 lžička tymiánu Tymián sušený 5 g
200 ml 200 ml hovězího vývaru Vývar hovězí 200 ml
2 lžičky 2 lžičky Dijonské hořčice Hořčice dijonská 12 g
olivový olej Olej olivový
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.