Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kyjevský kotlet v mojí úpravě)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie883 kJ /
211 kcal
Bílkoviny17,36 g
– z toho živočišné bílkoviny17,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky15,12 g
– nasycené3,64 g
– nenasycené7,00 g
–– mononenasycené5,60 g
–– polynenasycené1,40 g
––– omega 30,06 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 199 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy1,40 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 celé přední díly kuřete bez stehen Kuře
máslo Máslo kravské
citrónová šťava Šťáva z citrónu
sůl Sůl mořská
mletý černý pepř Pepř černý mletý
dijonska horčice Hořčice dijonská
velmi na jemno posekaná petrželová nať Petržel nať čerstvá
cukr krystal Cukr bílý
mrkev Mrkev čerstvá
zelený hrášek Hrášek zelený
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
mléko Mléko kravské polotučné 1,5%
strouhanka Strouhanka pšeničná
olej Olej řepkový
brambory Brambor zimní
voda Voda
kolečka kolečka citrónu Citrón čerstvý
čerstvá červená kapie Paprika červená čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.