Nutriční hodnoty (Kyjevský kotlet v mojí úpravě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 883 kJ / 211 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,36 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 15,12 g |
– nasycené | 3,64 g |
– nenasycené | 7,00 g |
–– mononenasycené | 5,60 g |
–– polynenasycené | 1,40 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 199 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 1,40 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 celé přední díly kuřete bez stehen | Kuře | |
máslo | Máslo kravské | |
citrónová šťava | Šťáva z citrónu | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý černý pepř | Pepř černý mletý | |
dijonska horčice | Hořčice dijonská | |
velmi na jemno posekaná petrželová nať | Petržel nať čerstvá | |
cukr krystal | Cukr bílý | |
mrkev | Mrkev čerstvá | |
zelený hrášek | Hrášek zelený | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
mléko | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
strouhanka | Strouhanka pšeničná | |
olej | Olej řepkový | |
brambory | Brambor zimní | |
voda | Voda | |
kolečka kolečka citrónu | Citrón čerstvý | |
čerstvá červená kapie | Paprika červená čerstvá |