Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Květákovo-brokolicové karbanátky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie16 427 kJ /
3 926 kcal
Bílkoviny83,56 g
– z toho živočišné bílkoviny20,76 g
– z toho rostlinné bílkoviny62,80 g
Tuky323,75 g
– nasycené26,86 g
– nenasycené278,25 g
–– mononenasycené196,04 g
–– polynenasycené82,22 g
––– omega 324,91 g
Vláknina52,55 g
Cholesterol 524 mg
Sodík 1,42 g
Sůl3,48 g
Sacharidy143,25 g
– cukry40,35 g
––– laktóza4,90 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
700 g 700 g květáku Květák čerstvý 700 g
700 g 700 g brokolice Brokolice čerstvá 700 g
3 3 rohlíky Rohlík pšeničný bílý 129 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
100 ml 100 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 100 ml
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
strouhanka Strouhanka pšeničná
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý
olej Olej řepkový
300 ml 300 ml oleje Olej řepkový 300 ml
1 lžíce 1 lžíce polotučné hořčice Hořčice plnotučná 15 g
1 1 cibule (kousek pórku) Cibule čerstvá 70 g
1 lžíce 1 lžíce octa Ocet lihový 15 ml
pažitka Pažitka čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.