Nutriční hodnoty (Květákovo-brokolicové karbanátky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 16 427 kJ / 3 926 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 83,56 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 20,76 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 62,80 g |
Tuky | 323,75 g |
– nasycené | 26,86 g |
– nenasycené | 278,25 g |
–– mononenasycené | 196,04 g |
–– polynenasycené | 82,22 g |
––– omega 3 | 24,91 g |
Vláknina | 52,55 g |
Cholesterol | 524 mg |
Sodík | 1,42 g |
Sůl | 3,48 g |
Sacharidy | 143,25 g |
– cukry | 40,35 g |
––– laktóza | 4,90 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
700 g 700 g květáku | Květák čerstvý | 700 g |
700 g 700 g brokolice | Brokolice čerstvá | 700 g |
3 3 rohlíky | Rohlík pšeničný bílý | 129 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
100 ml 100 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
strouhanka | Strouhanka pšeničná | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
olej | Olej řepkový | |
300 ml 300 ml oleje | Olej řepkový | 300 ml |
1 lžíce 1 lžíce polotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
1 1 cibule (kousek pórku) | Cibule čerstvá | 70 g |
1 lžíce 1 lžíce octa | Ocet lihový | 15 ml |
pažitka | Pažitka čerstvá |