Nutriční hodnoty (Přesnídávka z jablek a mrkve)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 1 834 kJ / 438 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,90 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,90 g |
Tuky | 5,13 g |
– nasycené | 1,55 g |
– nenasycené | 2,85 g |
–– mononenasycené | 1,01 g |
–– polynenasycené | 1,84 g |
––– omega 3 | 0,13 g |
Vláknina | 26,30 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 222 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 80,00 g |
– cukry | 56,17 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g jablek | Jablko čerstvé | 500 g |
2 lžíce 2 lžíce mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 30 g |
2 2 hřebíčky | Hřebíček | |
4 4 mrkve | Mrkev čerstvá | 200 g |
cukr krupice (dle chuti) | Cukr bílý | |
olej | Olej řepkový |