Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Přesnídávka z jablek a mrkve)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie1 834 kJ /
438 kcal
Bílkoviny4,90 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,90 g
Tuky5,13 g
– nasycené1,55 g
– nenasycené2,85 g
–– mononenasycené1,01 g
–– polynenasycené1,84 g
––– omega 30,13 g
Vláknina26,30 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 222 mg
Sůl0,40 g
Sacharidy80,00 g
– cukry56,17 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g jablek Jablko čerstvé 500 g
2 lžíce 2 lžíce mleté skořice Skořice ceylonská mletá 30 g
2 2 hřebíčky Hřebíček
4 4 mrkve Mrkev čerstvá 200 g
cukr krupice (dle chuti) Cukr bílý
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.