Nutriční hodnoty (Francouzské brambory sypané sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 253 kJ / 2 212 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 67,85 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 46,87 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 20,98 g |
Tuky | 134,07 g |
– nasycené | 65,61 g |
– nenasycené | 60,47 g |
–– mononenasycené | 51,69 g |
–– polynenasycené | 8,78 g |
––– omega 3 | 0,54 g |
Vláknina | 26,20 g |
Cholesterol | 824 mg |
Sodík | 3,91 g |
Sůl | 9,53 g |
Sacharidy | 171,48 g |
– cukry | 15,53 g |
––– laktóza | 1,43 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg den předem uvařených brambor ve slupce | Brambor zimní | 1000 g |
2 2 špekáčky | Špekáček | |
10 dkg 10 dkg anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g |
sádlo | Sádlo vepřové | |
1 1 středně velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2-3 2-3 vejce natvrdo | Vejce slepičí | 175 g |
10 dkg 10 dkg NIVY | Niva 50% t. v s. | 100 g |
Worcester | Worcestrová omáčka | |
sůl | Sůl mořská | |
koření na americké brambory | Grilovací koření | |
pepř | Pepř černý |