Nutriční hodnoty (Salát z králíka - "rybí")
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 441 kJ / 344 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,64 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,64 g |
Tuky | 14,90 g |
– nasycené | 1,07 g |
– nenasycené | 12,77 g |
–– mononenasycené | 9,08 g |
–– polynenasycené | 3,68 g |
––– omega 3 | 0,90 g |
Vláknina | 14,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 764 mg |
Sůl | 1,83 g |
Sacharidy | 43,30 g |
– cukry | 13,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 l 1/2 l octa | Ocet lihový | 500 ml |
1 l 1 l vody | Voda | 1000 ml |
10 kuliček 10 kuliček celého pepře | Pepř černý | |
10 kuliček 10 kuliček nového koření | Nové koření | |
5 5 bobkových listů | Bobkový list sušený | |
sůl | Sůl mořská | |
3 3 cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
1 1 Moravanka | Zelenina směs sterilovaná | |
3 lžíce 3 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 45 g |
1 1 Majolka velká (možno půlku nahradit jogurtem) | Majonéza | |
1 1 tatarka | Tatarská omáčka | |
4 lžíce 4 lžíce láku z okurek | Nálev z okurek | 60 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |