Nutriční hodnoty (Jablkové píchance)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 19 953 kJ / 4 769 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 81,82 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 56,82 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 25,00 g |
Tuky | 249,24 g |
– nasycené | 140,39 g |
– nenasycené | 91,76 g |
–– mononenasycené | 80,03 g |
–– polynenasycené | 11,74 g |
––– omega 3 | 1,23 g |
Vláknina | 19,00 g |
Cholesterol | 2,17 g |
Sodík | 784 mg |
Sůl | 2,31 g |
Sacharidy | 540,13 g |
– cukry | 303,00 g |
––– laktóza | 6,33 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
240 g 240 g krupicového cukru | Cukr bílý | 240 g |
240 g 240 g másla | Máslo kravské | 240 g |
6 lžic 6 lžic mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 90 ml |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
100 g 100 g Solamylu | Bramborový škrob | 100 g |
200 g 200 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 200 g |
500 g 500 g jablek | Jablko čerstvé | 500 g |
1 1 skořicový cukr (podle chuti) | Cukr skořicový | |
tuk na vymazání plechu | Margarín | |
hrubá mouka na vysypání | Mouka pšeničná hrubá |