Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablkové píchance)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie19 953 kJ /
4 769 kcal
Bílkoviny81,82 g
– z toho živočišné bílkoviny56,82 g
– z toho rostlinné bílkoviny25,00 g
Tuky249,24 g
– nasycené140,39 g
– nenasycené91,76 g
–– mononenasycené80,03 g
–– polynenasycené11,74 g
––– omega 31,23 g
Vláknina19,00 g
Cholesterol 2,17 g
Sodík 784 mg
Sůl2,31 g
Sacharidy540,13 g
– cukry303,00 g
––– laktóza6,33 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 6 vajec Vejce slepičí 420 g
240 g 240 g krupicového cukru Cukr bílý 240 g
240 g 240 g másla Máslo kravské 240 g
6 lžic 6 lžic mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 90 ml
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
100 g 100 g Solamylu Bramborový škrob 100 g
200 g 200 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 200 g
500 g 500 g jablek Jablko čerstvé 500 g
1 1 skořicový cukr (podle chuti) Cukr skořicový
tuk na vymazání plechu Margarín
hrubá mouka na vysypání Mouka pšeničná hrubá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.