Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Srdíčko na jalovci)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 643 kJ /
871 kcal
Bílkoviny31,36 g
– z toho živočišné bílkoviny29,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,36 g
Tuky59,74 g
– nasycené15,57 g
– nenasycené31,41 g
–– mononenasycené25,60 g
–– polynenasycené5,82 g
––– omega 30,26 g
Vláknina8,40 g
Cholesterol 92 mg
Sodík 1,74 g
Sůl4,00 g
Sacharidy18,60 g
– cukry9,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 očištěná a nakrájená vepřová srdce (asi kilo) Srdce vepřové
lžíce lžíce sádla Sádlo vepřové
2 2 cibule nakrájené Cibule čerstvá 140 g
200 g 200 g česnekového boku nakrájeného Vepřový bok uzený 200 g
10 kuliček 10 kuliček jalovce buď v celku nabo nameleme Jalovec sušený
špetku špetku divokého koření Nové koření
2 dl 2 dl červeného vína Víno červené suché 200 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
stroužek stroužek nasekaného česneku Česnek čerstvý
1/4 lžičky 1/4 lžičky divokého koření Nové koření
lžička lžička oleje Olej řepkový
zlatavá jíška na zahuštění nebo hladká mouka rozmíchaná ve vodě Jíška máslová

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.