Nutriční hodnoty (Srdíčko na jalovci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 643 kJ / 871 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 31,36 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 29,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,36 g |
Tuky | 59,74 g |
– nasycené | 15,57 g |
– nenasycené | 31,41 g |
–– mononenasycené | 25,60 g |
–– polynenasycené | 5,82 g |
––– omega 3 | 0,26 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 92 mg |
Sodík | 1,74 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 18,60 g |
– cukry | 9,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 očištěná a nakrájená vepřová srdce (asi kilo) | Srdce vepřové | |
lžíce lžíce sádla | Sádlo vepřové | |
2 2 cibule nakrájené | Cibule čerstvá | 140 g |
200 g 200 g česnekového boku nakrájeného | Vepřový bok uzený | 200 g |
10 kuliček 10 kuliček jalovce buď v celku nabo nameleme | Jalovec sušený | |
špetku špetku divokého koření | Nové koření | |
2 dl 2 dl červeného vína | Víno červené suché | 200 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
stroužek stroužek nasekaného česneku | Česnek čerstvý | |
1/4 lžičky 1/4 lžičky divokého koření | Nové koření | |
lžička lžička oleje | Olej řepkový | |
zlatavá jíška na zahuštění nebo hladká mouka rozmíchaná ve vodě | Jíška máslová |