Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polévka z červených paprik)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 078 kJ /
258 kcal
Bílkoviny7,92 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,92 g
Tuky2,08 g
– nasycené0,37 g
– nenasycené1,37 g
–– mononenasycené0,65 g
–– polynenasycené0,71 g
––– omega 30,00 g
Vláknina16,32 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 38 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy46,05 g
– cukry36,90 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2-3 2-3 červené papriky Paprika červená čerstvá 375 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
2 2 rajčata Rajče červené čerstvé 120 g
1 1 plná lžíce škrobové moučky Bramborový škrob
4 plátky 4 plátky slaniny Špek
trocha trocha vývaru Vývar hovězí
špetka špetka cukru Cukr bílý
kapka kapka octa Ocet lihový
petrželka Petržel nať čerstvá
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.