Nutriční hodnoty (Polévka z červených paprik)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 078 kJ / 258 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,92 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,92 g |
Tuky | 2,08 g |
– nasycené | 0,37 g |
– nenasycené | 1,37 g |
–– mononenasycené | 0,65 g |
–– polynenasycené | 0,71 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 16,32 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 38 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 46,05 g |
– cukry | 36,90 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2-3 2-3 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 375 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
1 1 plná lžíce škrobové moučky | Bramborový škrob | |
4 plátky 4 plátky slaniny | Špek | |
trocha trocha vývaru | Vývar hovězí | |
špetka špetka cukru | Cukr bílý | |
kapka kapka octa | Ocet lihový | |
petrželka | Petržel nať čerstvá | |
sůl | Sůl mořská |