Nutriční hodnoty (Maskovaný pangas)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 465 kJ / 589 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 49,38 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 48,54 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,84 g |
Tuky | 37,74 g |
– nasycené | 14,49 g |
– nenasycené | 16,18 g |
–– mononenasycené | 13,40 g |
–– polynenasycené | 2,78 g |
––– omega 3 | 0,13 g |
Vláknina | 1,96 g |
Cholesterol | 837 mg |
Sodík | 1,30 g |
Sůl | 3,13 g |
Sacharidy | 12,80 g |
– cukry | 6,78 g |
––– laktóza | 6,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 plát 1 plát pangase | Pangas filet | |
1/2 1/2 pórku | Pórek čerstvý | |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
100 g 100 g tvrdého sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
1 1 paprika (byla zelená) | Paprika bílá čerstvá | |
pažitka | Pažitka čerstvá | |
olivový olej | Olej olivový | |
sůl | Sůl mořská | |