Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Maskovaný pangas)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 465 kJ /
589 kcal
Bílkoviny49,38 g
– z toho živočišné bílkoviny48,54 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,84 g
Tuky37,74 g
– nasycené14,49 g
– nenasycené16,18 g
–– mononenasycené13,40 g
–– polynenasycené2,78 g
––– omega 30,13 g
Vláknina1,96 g
Cholesterol 837 mg
Sodík 1,30 g
Sůl3,13 g
Sacharidy12,80 g
– cukry6,78 g
––– laktóza6,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 plát 1 plát pangase Pangas filet
1/2 1/2 pórku Pórek čerstvý
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
100 g 100 g tvrdého sýra Sýr kravský tvrdý 30% 100 g
1 1 paprika (byla zelená) Paprika bílá čerstvá
pažitka Pažitka čerstvá
olivový olej Olej olivový
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.