Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Roláda z mletého masa)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 8

Energie9 509 kJ /
2 273 kcal
Bílkoviny254,34 g
– z toho živočišné bílkoviny250,34 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,00 g
Tuky102,94 g
– nasycené32,43 g
– nenasycené54,30 g
–– mononenasycené34,34 g
–– polynenasycené19,96 g
––– omega 31,18 g
Vláknina14,69 g
Cholesterol 1,65 g
Sodík 2,88 g
Sůl6,78 g
Sacharidy76,06 g
– cukry15,08 g
––– laktóza9,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g mletého vepřového masa Vepřová plec 500 g
500 g 500 g mletého hovězího masa Hovězí ořez 500 g
3 lžíce 3 lžíce Solamylu Bramborový škrob 45 g
200 ml 200 ml mléka (podle potřeby) Mléko kravské polotučné 1,5% 200 ml
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
2 lžíce 2 lžíce koření podle svých zvyklostí Pepř černý 30 g
prolisovaný česnek Česnek čerstvý
1 1 cibule (jemně nakrájená) Cibule čerstvá 70 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
200 g 200 g měkkého salámu Měkký salám 200 g
1-2 lžíce 1-2 lžíce sterilovaného hrášku Hrášek zelený sterilovaný 22.5 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
houbová smaženice
vařená vejce Vejce slepičí
párky (nebo klobása) Párek vepřový
tuk na vymazání pekáčku Margarín

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.