Nutriční hodnoty (Izraelský baklažánovo-rajčatový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 279 kJ / 67 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,18 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,18 g |
Tuky | 0,31 g |
– nasycené | 0,10 g |
– nenasycené | 0,12 g |
–– mononenasycené | 0,04 g |
–– polynenasycené | 0,08 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 6,25 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 11 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 12,60 g |
– cukry | 6,43 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 velký lilek | Lilek čerstvý | |
1 1 středně velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
cherry rajčata | Rajčata cherry | |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
2 lžíce 2 lžíce husté rajčatové šťávy - nejlepší domácí | Šťáva z rajčete | 30 ml |
1 1 malá pálivá červená chilli paprika | Chilli paprička čerstvá | |
olivový olej | Olej olivový | |
ocet | Ocet lihový | |
sůl | Sůl mořská | |
cukr křišťálový | Cukr bílý |