Nutriční hodnoty (Vepřové maso v mrkvi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 6 276 kJ / 1 500 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 89,44 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 83,14 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,30 g |
Tuky | 95,90 g |
– nasycené | 20,04 g |
– nenasycené | 68,64 g |
–– mononenasycené | 50,84 g |
–– polynenasycené | 17,80 g |
––– omega 3 | 5,09 g |
Vláknina | 12,20 g |
Cholesterol | 317 mg |
Sodík | 561 mg |
Sůl | 1,30 g |
Sacharidy | 63,66 g |
– cukry | 42,06 g |
––– laktóza | 5,06 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g vepřové plece | Vepřová plec | 400 g |
60 g 60 g oleje | Olej řepkový | 60 ml |
400 g 400 g mrkve | Mrkev čerstvá | 400 g |
20 g 20 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
20 g 20 g cukru | Cukr bílý | 20 g |
100 ml 100 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
20 g 20 g másla | Máslo kravské | 20 g |
muškátový květ | Muškát květ sušený | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
voda nebo vývar dle potřeby | Voda |