Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové maso v mrkvi)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie6 276 kJ /
1 500 kcal
Bílkoviny89,44 g
– z toho živočišné bílkoviny83,14 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,30 g
Tuky95,90 g
– nasycené20,04 g
– nenasycené68,64 g
–– mononenasycené50,84 g
–– polynenasycené17,80 g
––– omega 35,09 g
Vláknina12,20 g
Cholesterol 317 mg
Sodík 561 mg
Sůl1,30 g
Sacharidy63,66 g
– cukry42,06 g
––– laktóza5,06 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g vepřové plece Vepřová plec 400 g
60 g 60 g oleje Olej řepkový 60 ml
400 g 400 g mrkve Mrkev čerstvá 400 g
20 g 20 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
20 g 20 g cukru Cukr bílý 20 g
100 ml 100 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 100 ml
20 g 20 g másla Máslo kravské 20 g
muškátový květ Muškát květ sušený
mletý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská
voda nebo vývar dle potřeby Voda

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.