Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečená voňavá jehnečí kýta)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie1 909 kJ /
456 kcal
Bílkoviny10,14 g
– z toho živočišné bílkoviny3,33 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,81 g
Tuky4,84 g
– nasycené2,64 g
– nenasycené2,04 g
–– mononenasycené0,74 g
–– polynenasycené1,29 g
––– omega 30,17 g
Vláknina22,73 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 56 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy48,17 g
– cukry14,69 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 jehněčí kýta Jehněčí kýta
2 větvičky 2 větvičky čerstvého rozmarýnu Rozmarýn čerstvý
6 stroužků 6 stroužků česneku Česnek čerstvý 42 g
3 3 bobkové listy Bobkový list sušený
sůl Sůl mořská
citronová šťáva z 1/2 citronu Šťáva z citrónu
10 g 10 g celého černého pepře Pepř černý 10 g
1 lžička 1 lžička drceného kmínu Kmín mletý 5 g
500 ml 500 ml silného domácího masového vývaru Vývar masový 500 ml
250 ml 250 ml kvalitního suchého bílého vína Víno bílé suché 250 ml
olej Olej řepkový
3 3 středně velké cibule podlouhlého tvaru Cibule čerstvá 210 g
brambory Brambor zimní
plátky plátky rajčat Rajče červené čerstvé
salátové okurky Okurka salátová čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.