Nutriční hodnoty (Pečená voňavá jehnečí kýta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
Energie | 1 909 kJ / 456 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,14 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,33 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,81 g |
Tuky | 4,84 g |
– nasycené | 2,64 g |
– nenasycené | 2,04 g |
–– mononenasycené | 0,74 g |
–– polynenasycené | 1,29 g |
––– omega 3 | 0,17 g |
Vláknina | 22,73 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 56 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 48,17 g |
– cukry | 14,69 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 jehněčí kýta | Jehněčí kýta | |
2 větvičky 2 větvičky čerstvého rozmarýnu | Rozmarýn čerstvý | |
6 stroužků 6 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 42 g |
3 3 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
sůl | Sůl mořská | |
citronová šťáva z 1/2 citronu | Šťáva z citrónu | |
10 g 10 g celého černého pepře | Pepř černý | 10 g |
1 lžička 1 lžička drceného kmínu | Kmín mletý | 5 g |
500 ml 500 ml silného domácího masového vývaru | Vývar masový | 500 ml |
250 ml 250 ml kvalitního suchého bílého vína | Víno bílé suché | 250 ml |
olej | Olej řepkový | |
3 3 středně velké cibule podlouhlého tvaru | Cibule čerstvá | 210 g |
brambory | Brambor zimní | |
plátky plátky rajčat | Rajče červené čerstvé | |
salátové okurky | Okurka salátová čerstvá |