Nutriční hodnoty (Šuhajdy II.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 50
Energie | 17 819 kJ / 4 259 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,75 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,35 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 30,40 g |
Tuky | 270,40 g |
– nasycené | 77,00 g |
– nenasycené | 180,40 g |
–– mononenasycené | 97,80 g |
–– polynenasycené | 82,60 g |
––– omega 3 | 10,15 g |
Vláknina | 23,60 g |
Cholesterol | 128 mg |
Sodík | 309 mg |
Sůl | 0,75 g |
Sacharidy | 392,95 g |
– cukry | 354,35 g |
––– laktóza | 0,40 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g ztuženého tuku (Omega) | Margarín | 250 g |
80 g 80 g kakaa | Kakao prášek | 80 g |
200 g 200 g moučkového cukru | Cukr bílý | 200 g |
1 1 vanilkový pudink bez vaření | Puding v prášku | |
100 g 100 g mletých ořechů | Vlašské ořechy mleté | 100 g |
150 g 150 g moučkového cukru | Cukr bílý | 150 g |
50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
2 lžíce 2 lžíce rumu | Rum | 34 ml |
půlky půlky vlašských ořechů | Vlašské ořechy |