Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Šuhajdy II.)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 50

Energie17 819 kJ /
4 259 kcal
Bílkoviny30,75 g
– z toho živočišné bílkoviny0,35 g
– z toho rostlinné bílkoviny30,40 g
Tuky270,40 g
– nasycené77,00 g
– nenasycené180,40 g
–– mononenasycené97,80 g
–– polynenasycené82,60 g
––– omega 310,15 g
Vláknina23,60 g
Cholesterol 128 mg
Sodík 309 mg
Sůl0,75 g
Sacharidy392,95 g
– cukry354,35 g
––– laktóza0,40 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g ztuženého tuku (Omega) Margarín 250 g
80 g 80 g kakaa Kakao prášek 80 g
200 g 200 g moučkového cukru Cukr bílý 200 g
1 1 vanilkový pudink bez vaření Puding v prášku
100 g 100 g mletých ořechů Vlašské ořechy mleté 100 g
150 g 150 g moučkového cukru Cukr bílý 150 g
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g
2 lžíce 2 lžíce rumu Rum 34 ml
půlky půlky vlašských ořechů Vlašské ořechy

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.