Nutriční hodnoty (Tukožroutská polívčička)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 471 kJ / 352 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,02 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 17,02 g |
Tuky | 2,73 g |
– nasycené | 0,69 g |
– nenasycené | 1,77 g |
–– mononenasycené | 0,48 g |
–– polynenasycené | 1,29 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 30,39 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 296 mg |
Sůl | 0,37 g |
Sacharidy | 49,56 g |
– cukry | 30,76 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1/4 1/4 celeru | Celer bulva čerstvá | 135 g |
1 1 menší petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
1/4 hlávky 1/4 hlávky bílého zelí | Zelí bílé čerstvé | 750 g |
1 1 žlutá paprika | Paprika žlutá čerstvá | 150 g |
1 1 rajče | Rajče červené čerstvé | 60 g |
bujonová kostka (nebo jiné pol. koření, já mám sypký kuřecí vývar) | Bujón hovězí | |
konzerva konzerva fazolí (NE v tomatě!) | Fazole bílé |