Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tukožroutská polívčička)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 471 kJ /
352 kcal
Bílkoviny17,02 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny17,02 g
Tuky2,73 g
– nasycené0,69 g
– nenasycené1,77 g
–– mononenasycené0,48 g
–– polynenasycené1,29 g
––– omega 30,00 g
Vláknina30,39 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 296 mg
Sůl0,37 g
Sacharidy49,56 g
– cukry30,76 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1/4 1/4 celeru Celer bulva čerstvá 135 g
1 1 menší petržel Petržel kořenová čerstvá
1/4 hlávky 1/4 hlávky bílého zelí Zelí bílé čerstvé 750 g
1 1 žlutá paprika Paprika žlutá čerstvá 150 g
1 1 rajče Rajče červené čerstvé 60 g
bujonová kostka (nebo jiné pol. koření, já mám sypký kuřecí vývar) Bujón hovězí
konzerva konzerva fazolí (NE v tomatě!) Fazole bílé

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.