Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Perníková roláda)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie13 529 kJ /
3 233 kcal
Bílkoviny65,67 g
– z toho živočišné bílkoviny18,06 g
– z toho rostlinné bílkoviny47,61 g
Tuky106,12 g
– nasycené58,44 g
– nenasycené40,40 g
–– mononenasycené32,80 g
–– polynenasycené7,60 g
––– omega 30,76 g
Vláknina12,20 g
Cholesterol 773 mg
Sodík 3,51 g
Sůl0,42 g
Sacharidy497,83 g
– cukry217,37 g
––– laktóza0,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 400 g
100 g 100 g změklého másla Máslo kravské 100 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
140 g 140 g práškového cukru Cukr bílý 140 g
2 lžíce 2 lžíce medu Med nepasterovaný 72 g
1 lžička 1 lžička jedlé sody Jedlá soda 12 g
2 lžičky 2 lžičky koření do perníku Perníkové koření 10 g
povidla (nebo marmeláda) Povidla
strouhaný perník Perník strouhaný
drcené vlašské ořechy Vlašské ořechy
brusinky (nebo rozinky) Brusinky zavařené
rum (na naložení brusinek) Rum
vejce na potření Vejce slepičí

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.