Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Koláče plněné jablkovou náplní)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 10

Energie22 718 kJ /
5 430 kcal
Bílkoviny105,41 g
– z toho živočišné bílkoviny26,01 g
– z toho rostlinné bílkoviny79,40 g
Tuky207,02 g
– nasycené121,30 g
– nenasycené75,12 g
–– mononenasycené64,05 g
–– polynenasycené11,07 g
––– omega 31,05 g
Vláknina35,10 g
Cholesterol 1,24 g
Sodík 665 mg
Sůl1,53 g
Sacharidy758,26 g
– cukry261,24 g
––– laktóza13,93 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 500 g
30 g 30 g droždí Droždí pekařské lisované 30 g
2 2 žloutky Vaječný žloutek 46 g
60 g 60 g másla Máslo kravské 60 g
250 ml 250 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
2 lžíce 2 lžíce cukru krupice Cukr bílý 24 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
3 3 větší jablka Jablko čerstvé 450 g
50 ml 50 ml vody Voda 50 ml
1 lžíce 1 lžíce cukr krupice Cukr bílý 12 g
1 lžíce 1 lžíce medu Med nepasterovaný 36 g
1 lžíce 1 lžíce rumu Rum 17 ml
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
šťáva a kůra z 1/2 citronu Citronová kúra čerstvá
150 g 150 g másla Máslo kravské 150 g
120 g 120 g cukru moučka Cukr bílý 120 g
200 g 200 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 200 g
olej na plech Olej řepkový
1 1 vejce na potření Vejce slepičí 70 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.