Nutriční hodnoty (Hovězí plec pečená na zelenině)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 4 844 kJ / 1 158 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 217,01 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 213,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,01 g |
Tuky | 22,77 g |
– nasycené | 9,70 g |
– nenasycené | 10,68 g |
–– mononenasycené | 9,43 g |
–– polynenasycené | 1,25 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 13,18 g |
Cholesterol | 470 mg |
Sodík | 910 mg |
Sůl | 2,47 g |
Sacharidy | 15,81 g |
– cukry | 9,96 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg hovězího plecka | Hovězí plec | 1000 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
1 1 petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
1/4 1/4 celeru | Celer bulva čerstvá | 135 g |
hrášek | Hrášek zelený | |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
uzená slanina | Špek | |
(hovězího plecka - nenačítá se to v tabulce) | Vepřová plec |