Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hovězí plec pečená na zelenině)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie4 844 kJ /
1 158 kcal
Bílkoviny217,01 g
– z toho živočišné bílkoviny213,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,01 g
Tuky22,77 g
– nasycené9,70 g
– nenasycené10,68 g
–– mononenasycené9,43 g
–– polynenasycené1,25 g
––– omega 30,10 g
Vláknina13,18 g
Cholesterol 470 mg
Sodík 910 mg
Sůl2,47 g
Sacharidy15,81 g
– cukry9,96 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg hovězího plecka Hovězí plec 1000 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
1 1 petržel Petržel kořenová čerstvá
1/4 1/4 celeru Celer bulva čerstvá 135 g
hrášek Hrášek zelený
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
uzená slanina Špek
(hovězího plecka - nenačítá se to v tabulce) Vepřová plec

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.