Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Slovenská hrstková polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie761 kJ /
182 kcal
Bílkoviny8,74 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,74 g
Tuky0,75 g
– nasycené0,20 g
– nenasycené0,49 g
–– mononenasycené0,18 g
–– polynenasycené0,31 g
––– omega 30,00 g
Vláknina15,59 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 56 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy29,60 g
– cukry11,82 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 hrst 1 hrst suché fazole Fazole bílé
1 hrst 1 hrst čočky Čočka hnědá neloupaná
1 hrst 1 hrst krup Kroupy ječné
1 1 velká mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 kořenová petržel Petržel kořenová čerstvá
brambory Brambor zimní
100 g 100 g zeleného hrášku Hrášek zelený 100 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř černý Pepř černý
1 1 polévková lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká
majoránka Majoránka sušená
voda Voda

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.